کیک و کاپ کیک

کیک کره بادام زمینی

کیک کره بادام زمینی

مواد لازم:

کره بادام زمینی: 1 فنجان

پودر شکر: 1 فنجان

تخم مرغ: 8 عدد

شکلات تیره: حدود 450 گرم

کره: 1 فنجان

گاناش شکلات تیره:برای تزئین

کره بادام زمینی:برای تزئین

طرز تهیه:

کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید  و خمیر حاصل را کناری بگذارید.

تخم مرغ ها را به خوبی با همزن بزنید،سپس شکلات ها را با روش غیر مستقیم آب کرده و کره را هم به آن اضافه کنید و بعد آن را با تخم مرغ ها مخلوط کنید.

درون قالب که کاغذ روغنی گذاشته اید ابتدا مقداری از مخلوط تخم مرغ و شکلات را بریزید و سپس خمیر کره و شکر را در وسط آن قرار دهید و دوباره روی آن را با مخلوط تخم مرغ و شکلات بپوشانید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در حرارت 160  سانتیگراد بپزید.

کیک را میتوانید به وسیله گاناش و کره بادام زمینی و یا هر ماده ی دلخواه دیگر تزئین کنید.

نوش جان:)

کیک کره بادام زمینی
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + دو =

یک پیشنهاد جذاب

بستن