کیک و کاپ کیک

کیک شارلوت کیوی

کیک شارلوت کیوی

مواد لازم:

یک عدد کیک آماده

خامه پرچرب: 300 میلی لیتر

شکر: 2 قاشق سوپ خوری

ماست یونانی: 150 گرم

کیوی ورقه ورقه شده: به مقدا لازم (بستگی به سایز قالب شما دارد.)

طرز تهیه:

کیک را به صورت قطعاتی با اندازه متوسط برش بزنید و کنار بگذارید.

خامه را به همراه شکر بزنید تا خودش را بگیرد حال ماست را به خامه اضافه کنید و دوباره بزنید. درون قالب مورد نظر چند لایه سلفون بکشید و ورقه های گرد کیوی را بر روی تمام دیواره های آن قرار دهید، سپس لایه ای از خامه بر روی تمام کیوی ها بزنید و بر روی آن برش های کیک را قرار دهید.

مجددا لایه ای از خامه به همراه میوه های نگینی شده،شکلات چیپسی  بر روی کیک قرار دهید و به عنوان لایه آخر هم  کیک قرار دهید. در پایان بر روی قالب سلفون بکشید و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت سلفون را از روی قالب برداشته و قالب را درون ظرف مناسب برگردانید.

و حالا این شما و این کیک شارلوت کیوی…

 

نوش جان 🙂

کیک شارلوت کیوی
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 10 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن