کیک و کاپ کیک

کاپ کیک هویج

کاپ کیک هویج

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

ماست یونانی: 1/2 فنجانی

شربت افرا: 1/2 فنجان (می توانید این مورد را با عسل جایگزین کنید)

شیر: 1/4 فنجان

وانیل: 1 قاشق چای خوری

هویج: 2 عدد

آرد گندم: 1و 1/2 فنجان

بکینگ پودر: 1 و 3/4 قاشق چای خوری

دارچین: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرم کیک ها:

پنیر خامه ای سبک: حدود 225 گرم

شربت افرا: 1/4 فنجان

وانیل: 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را بزنید وسپس ماست را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس عسل،شیر و وانیل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در مرحله ی بعد هویج های رنده شده، آرد الک شده، بکینگ پودر و دارچین را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

درون قالب های خود را چرب کرده و یا از کاغذ مخصوص کاپ کیک استفاده کنید، سپس از مواد درون قالب ها بریزید و به مدت 30دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) قرار دهید.

پنیر خامه ای را با همزن بزنید،سپس عسل را که با شربت افرا جایگزین کرده اید به همراه وانیل به پنیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. و سپس بر روی کاپ کیک هایتان را با کرم تزئین کنید.

نوش جان 🙂

کاپ کیک هویج
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هشت =

یک پیشنهاد جذاب

بستن