کیک و کاپ کیک

کاپ کیک ردولوت

کاپ کیک ردولوت

مواد لازم:

بیسکوئیت کرم دار: به تعداد لازم

(بهتر است از بیسکوئیت های کرم دار ایرانی استفاده کنیم.)

پنیر خامه ای: حدود ۲۲۰ گرم

آرد: ۲ فنجان

پودر کاکائو: ۳ قاشق چای خوری

جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری

شکر: ۱ فنجان

کره آب شده: ۱ فنجان

باترمیلک: ۳/۴ فنجان

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

سرکه سیب: ۱ قاشق چای خوری

عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری

رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه:

دو طرف بیسکوئیت ها را از هم جدا کرده و لایه ی سفید خوشمزه ی وسط آنها را جدا کنید به همراه پنیر خامه ای به خوبی هم بزنید سپس با قاشق بستنی آن را به صورت اسکوپ هایی تقسیم کنید و درون فریزر قرار دهید.

آرد،پودر کاکائو،جوش شیرین،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس کره، باترمیلک، زرده تخم مرغ ها، سرکه، عصاره وانیل  و رنگ را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

  • توصیه می شود از رنگ خوراکی استفاده نکنید. در حالت عادی هم کیک خوشمزه و زیبایی است.

در پایان از خمیر کیک درون قالب های کاپ کیک بریزید و یک عدد از پنیر خامه ای ها را که سرد شده است را درون خمیر قرار دهید و روی آن را با خمیر بپوشانید.

همه ی قالب ها را به همین ترتیب پر کرده و بر روی هر کدام از کاپ کیک ها یک عدد بیسکوئیت قرار دهید و قالب را به مدت ۱۲ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت/۲۰۰ درجه سانتیگراد  قرار دهید.

 

نوش جان 🙂

 

کاپ کیک ردولوت
۵ (۱۰۰%) ۱ vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 4 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن
بستن