صبحانه

نان ذرت با کره فلفلی

نان ذرت با کره فلفلی

مواد لازم برای کره فلفلی:

250 گرم کره

2/1 فنجان عسل

2/1 قاشق چایخوری دارچین

2/1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 عدد فلفل قرمز خرد شده

مواد لازم برای نان ذرت:

1 فنجان شیرکره

(از آنجایی که احتمالا این ترکیب را جز در مناطق روستایی و عشایر ایران نمیتوان یافت شما می توانید از شیر معمولی استفاده کنید.)

4/1 فنجان روغن یا کره

2 عدد تخم مرغ

1 فنجان آرد ذرت

1 فنجان آرد همه منظوره

2 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه

4/1 قاشق چای خوری جوش شیرین

2/1 قاشق چای خوری نمک

2 عدد فلفل تند (دانه های آن گرفته شود و به صورت نگینی خرد کنید)

تخم مرغ به تعداد افراد برای سرو کردن

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ آرد ذرت،فلفل ها،آرد، نمک و پودر خمیر مایه و جوش شیرین را مخلوط کنید.سپس شیر، روغن و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.خمیر را در یک قالب مناسب لوف (بهتر است از قالب 20 در 10 سانتی متر استفاده کنید) بریزید و در حرارت 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.زمان پخت در حدود 35 دقیقه است اما به یاد داشته باشید که زمانی نان شما آماده است که تستری که درون آن فرو می برید کاملا تمیز خارج شود.

250 گرم کره خود را به قطعات کوچک خرد کنید و با عسل،دارچین،فلفل و وانیل مخلوط کنید و در داخل یخچال قرار دهید.

بعد از پخته شدن نان آن را برش دهید و از کره فلفلی خود بر روی آن بمالید و با یک عدد تخم مرغ و یا هر خوراکی دلخواه خود سرو کنید.

نوش جان 🙂

نان ذرت با کره فلفلی
5 (100%) 2 votes
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 5 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن