همه دنیا

مرغ با سس عسل

مرغ با سس عسل

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری سویا سس

60 میلی لیتر عسل

60 میلی لیتر آب

3 عدد سیر خرد شده

مقداری زنجبیل(پوست کنده و رنده شده)

 1 کیلوگرم مرغ (با توجه به ذائقه و تعداد افراد میتوانید از هر مقداری که تمایل دارید استفاده کنید)

1 قاشق غذاخوری روغن

1 قاشق چای خوری نمک

2/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

ابتدا فر را بر روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.سپس سویا سس،عسل،آب،سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت تا حدود 8 دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

مرغ ها را به تکه های دلخواه خرد کنید و سس را به آنها اضافه کنید.سپس روغن،نمک و فلفل را نیز به آنها اضافه کنید و به خوبی با تکه های مرغ مخلوط کنید.(اگر زمان دارید بر روی ظرف مرغ هایتان سلفون بکشید و چند ساعتی درون یخچال قرار دهید تا مرغ ها به خوبی طعم دار شوند.)

حال آنها را بر روی سینی بچینید و به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید.اگر مرغ هایتان هنوز مغز پخت نشده اند ولی روی آنها طلایی شده و کم کم در حال سوخته شدن است حرارت فر را تا 180 درجه یا پایین تر کاهش دهید.

نوش جونتون 🙂

مرغ با سس عسل
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + سیزده =

یک پیشنهاد جذاب

بستن