سس ها و چاشنی ها

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

سس گوجه فرنگی با خیلی از غذاها استفاده می شود و باعث خوشمزه تر شدن اون غذا میشه برای همین آموزش تهیه یک سس گوجه فرنگی ایتالیایی رو برای شما آماده کردیم امیدوارم درست کنید ولذت ببرید

مواد لازم:

روغن زیتون:  1 قاشق چای خوری (5 گرم)

سیر: 1 پر

کنسرو گوجه فرنگی: 1 قوطی / گوجه فرنگی تازه: 400 گرم

ریحان: به مقدار دلخواه

اطلاعات پخت:

مقدار سس:  1 فنجان (250 گرم)

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان نهائی: 20 دقیقه

اطلاعات تغذیه ای:

سایز سرو: 60 گرم

کالری: 17 کیلو کالری

کربوهیدرات: 4 گرم

شکر: 2.4 گرم

فیبر: 1 گرم

چربی: 0.1 گرم

چربی غیراشباع: 0.1 گرم

پروتئین: 0.8 گرم

سدیم: 143 میلی گرم

آب: 54 گرم

 

همیشه زندگیتون خوشمزه باشه 🙂

 

زیرنویس شده توسط گروه آموزشی فودیو

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن