وبلاگ

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو
سس آلفردو یکی از انواع سس‌های ایتالیایی بسیار خوشمزه و البته پرکالری است که معمولا با فتوچینی سرو می‌شود. طرز تهیه سس آلفردو بسیار ساده است و با استفاده از خامه پر چرب، پنیر پارمیجانو، کره و فلفل تهیه می‌شود. این سس نخستین‌بار در سال ۱۹۱۴ توسط آلفردو دی للیلو (به ایتالیایی: Alfredo di Lelio) برای همسر حامله‌اش که نمی‌توانست از سس‌های سنگین گوجه‌فرنگی استفاده کند، تهیه گردید. سس آلفردو اصلی که توسط این رستوران‌دار ایتالیایی تهیه شد، حاوی تخم مرغ هم بود اما امروزه این گزینه حذف شده است.
برای آشنایی با طرز تهیه این سس دنباله مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو:

 

خامه 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
جعفری تازه 1/4 پیمانه
سیر 1 حبه
پنیر پارمزان 1.5 لیوان

طرز تهیه سس آلفردو:

برای تهیه سس آلفردو خوشمزه ابتدا باید کره را ذوب کنید پس، یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید و حرارت را کم کنید تا کره ذوب شود.

خامه را به کره اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه باهم پخته شوند.

مرتب هم بزنید. شعله باید بسیار کم باشد و نباید اجازه دهید خامه به جوش بیاید زیرا خامه بریده و سس شما خراب می‌شود.

سیر را رنده یا له کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

در آخرین مرحله، پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

موقع سرو غذا، جعفری خرد‌شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

به همین راحتی سس آلفردو شما آماده است. می‌توایند از این سس به همراه انواع پاستاها استفاده کنید.
موفق باشید 🙂
طرز تهیه سس آلفردو
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

%1$s دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =