همه دنیا

سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی

مواد لازم:

کره/روغن: به مقدار لازم

پور سوخاری/پودر نان:به مقدار لازم

سیب زمینی پخته: 1 عدد بزرگ

پنیر چدار: 1 و 1/3 فنجان (85 گرم)

پنیر پارمسان: 1/3 فنجان (30 گرم)

موسیر: 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ: 2 عدد

فلفل: به مقدار لازم

کره: 2 قاشق سوپخوری(30 گرم)

شیر: 6 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ابتدا قالب های سوفله ی خود را چرب کنید، سپس مقداری پودر سوخاری و یا پودر نان در قالب ها ریخته و کف و دیواره ها را به خوبی با پودرنان بپوشانید.

فر را بر روی درجه حرارت 450 درجه فارنهایت/220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر را نیز درون آن قرار دهید تا به خوبی داغ شود.سیب زمینی را پوست کنده و له کنید، و آن را با پنیرها، موسیر، زرده های تخم مرغ و فلفل به خوبی مخلوط کنید.

کره و شیر را بر روی حرارت قرار دید و زمانی که به خوبی با هم مخلوط شدند و کمی حرارت دیدند آنها را به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.سپس سفیده ها را با همزن بزنید تا حدی که فرم بگیرند. حال سفیده ها را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

در پایان مواد را در قالب های کوچک سوفله و یا یک قالب بزرگ بریزید و بر روی آن مقداری پودر پاپریکا بریزید.

سوفله ها را به مدت 15-17 دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که پف کند و روی آن طلایی شود.

سوفله های زیبا و خوشمزه ی شما آماده است.

نوش جان 🙂

سوفله سیب زمینی
5 (100%) 2 votes
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 13 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن