دسر

دسر میوه های تابستانی

دسر میوه های تابستانی

مواد لازم:

نان رولت: 1 عدد

پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری

آب سرد: حدود 1/3 پیمانه

کرم پاتیسیر: 300 گرم

خامه شیرین شده: 200 گرم

میوه مورد نظر: 200 گرم

مغز گردو: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

در ابتدای کار ژلاتین را به همراه آب سرد بر روی آب کتری قرار می دهیم تا با حرارت غیر مستقیم حل شود.در این مرحله باید خامه را فرم دهید.

برای فرم دادن خامه، باید آن را زودتر داخل یخچال قرار داد تا به صورت کامل آب شود، سپس آن را با دور تند همزن به خوبی بزنید تا حدی که دیواره های کاسه شما شروع به عرق کردن کند. در این حالت یک استراحت 1-2 دقیقه به خامه بدهید و مجددا شروع به زدن خامه بکنید.

خامه آماده و کرم پاتیسیر سرد را با همزن مخلوط می کنیم.

  • توجه داشته باشید که در صورتی که خامه فرم گرفته و کرم پاتیسیر را به آن اضافه می کنید،خامه سفت تر می شود ولی در صورتی که خامه فرم نگرفته است و کرم را به آن اضافه می کنید خامه شل می شود و دیگر سفت نمی شود.

سپس ژلاتین را به مواد اضافه می کنیم و کمی با همزن می زنیم، حال گردوها و میوه ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در مرحله ی بعد قالب ها را آماده می کنیم.

برای آماده کردن قالب ها نان رول خود را دور تا دور قالب قرار دهید و مقداری از نان را هم در کف قالب قرار داده و با مواد درون آن را پر کنید.در صورتی که از قالب های تک نفره استفاده می کنید یک عدد نوار طلقی دور نان رولت خود قرار داده و درون قالب بگذارید،حال طلق را کمی بالا بکشید تا دسر شما ارتفاع بیشتری داشته باشد.

در پایان دسرها را به مدت 3-4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی ببندد.برای تزئین دسرهای خود می توانید از مواد مختلف مثل: شکلات،خامه زده شده، میوه و… استفاده کنید.

در صورت استفاده از میوه برای تزئین دسر، برای افزایش ماندگاری و هم چنین تازگی میوه ها می توانید از آگار آگار و یا بریلوهای هم طعم میوه ها استفاده کنید.

  • شما می توانید این دسر را با گیلاس،آلبالو،توت فرنگی،انجیر،زردآلو ویا هرنوع میوه ی تابستانی که دوست دارید تهیه کنید.
  • برای تهیه این دسر می توانید از انواع قالب ها مثل قالب کمربندی،لیوان های تک نفره و… استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید ژلاتین دسر را حذف کرده که در این صورت دسر را باید قاشق سرو کنید.

مواد لازم برای کرم پاتیسیر:

زرده تخم مرغ: 6 عدد

شکر: 200 گرم

وانیل: 1/2 قاشق چای خوری

شیر: 2 لیوان

پودر نشاسته ذرت/آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ،شکر و وانیل  را به خوبی با همزن می زنیم تا حدی که کرم رنگ شود. قبل از اینکه مواد را به شیر اضافه کنیم پودر نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و به خوبی با همزن می زنیم.

شیر را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا ولرم شود. حال تخم مرغ های زده شده را به شیر اضافه کرده و مرتبا هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

بعد از اینکه مخلوط جوش آمد و یکی دو عدد جوش خورد زیر حرارت را خاموش کرده و با یک عدد نایلون روی کرم را پوشانده و اجازه می دهیم خنک شود.بعد از خنک شدن کرم آماده استفاده است.

نوش جان 🙂

دسر میوه های تابستانی
5 (100%) 2 votes
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =

یک پیشنهاد جذاب

بستن