دسر

دسر موز

دسر موز

مواد لازم:

زرده تخم مرغ: 5 عدد

شکر: 180 گرم (ترجیحا دانه ریز باشد)

وانیل: 1/2 قاشق چای خوری

خامه قنادی: 200 گرم (در صورتی که تمایل دارید مقدار شیرینی آن کمتر باشد می توانید از خامه صبحانه استفاده کنید.)

گردو: 150 گرم

پودر ژلاتین: 1 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپخوری

موز: 2 عدد

بیسکوییت: به تعداد لازم

شیر: 2 پیمانه

طرز تهیه:

در ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 2-3 دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم.

  • هر یک دقیقه یک بار مواد پاشیده شده به اطراف ظرف را به مخلوط اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم، در غیر این صورت دسر ما به علت وجود زرده ی تخم مرغ هم نخورده بوی زهم تخم مرغ می گیرد.

شیر را بر روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

نشاسته ذرت را هم به مواد اضافه می کنیم و تا حدی مواد را می زنیم تا به کرم رنگ و کشدار شود.

سپس مخلوط را به شیر ولرم اضافه می کنیم و مرتب آن را هم می زنیم تا به صورت کرمی غلیظ درآید، بعد از اینکه به جوش آمد و حدود 1 دقیقه جوشید حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم مواد سرد شوند.

  • می توانید این کرم را به صورت شکلاتی و یا نسکافه ای هم تهیه کنید، بدین صورت که وانیل آن را حذف و 1 قاشق سوپخوری شکلات و یا نسکافه به آن اضافه کنید.

پودر ژلاتین را با حدود 1/3 پیمانه آب بر روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی حل شود و به صورت شفاف درآید و کنار می گذاریم تا سرد شود.

خامه قنادی را که از چند ساعت قبل از یخچال خارج کرده ایم را اجازه می دهیم تا بلورهای یخ آن آب شوند، سپس آن را با همزن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود.

در حین زدن خامه زمانی که مشاهده کردید که اطراف کاسه ی شما شروع به عرق کردن کرد یک مکث یکدقیقه ای به خامه بدهید تا وقتی مجددا شروع به زدن خامه می کنید زودتر شروع به سفت شدن بکند.

کرمی را که در مرحله ی اول تهیه کردیم به خامه اضافه و مخلوط می کنیم.ژلاتین سرد شده را نیز به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

در مرحله ی بعد موزهای مخلوط شده و مقداری از بیسکوییت های خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

حال مواد را درون قیف ریخته و درون لیوان های سرو و یا قالب مورد نظر می ریزیم.

برای زیباتر شدن دسر خود می توانید در انتهای لیوان ها بیسکوییت خرد شده بریزید و یک لایه از کرم بر روی آن قرار دهید، و سپس بر روی آن یک لایه کورن فلکس و یا گردو بریزید و دوباره لایه بعدی را از کرم قرار دهید و بدین ترتیب از مواد دلخواه برای زیباتر شدن دسر خود استفاده کنید.

برای تزئین روی دسر خود هم میتوانید از بیسکوییت سالم، میوه،ترافل های رنگی و یا شکلات استفاده کنید.

 

نوش جان 🙂

دسر موز
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − نه =

یک پیشنهاد جذاب

بستن